Lokaler

Vi har lige fra de unikke, mindre mødelokaler til 240 konference-siddepladser i Kuppelsalen. Mulighederne er mange på Planetarium og ikke to arrangementer er ens.

Made in Space

De mange effekter i Planetariums 300 kvadratmeter store udstillingsareal giver ethvert firmaarrangement sin helt egen stemning. Made in Space kan anvendes til mange formål – som samlingspunkt inden en præsentation i Kuppelsalen. Til produktpræsentation og mødeaktivitet. Til foredrag eller seminar. Til reception med stående buffet, cocktailparty og gallamiddag. Eller en kombination af dem alle.

Kapacitet: Max 150 personer

Møde for op til 150 personer med stole i teateropstilling eller et færre antal ved arbejdsborde.

Stående buffet med op til 150 personer.

Gallamiddag med op til 100 personer.

AV udstyr: Power Point projektor med lyd-udtag. Dvd-afspiller. Lydanlæg med op til fem trådløse mikrofoner etc.

 

Lille Sal

 Lille Sal er Planetariums auditorium og til daglig vores lille 3D-biograf. Her er der fast stoleopstilling skrånende ned mod scenen. 3D-film kan vises efter ønske som et underholdende supplement til et arrangement.

AV udstyr: Power point projektor med lyd udtag i HTX kvalitet.

Kapacitet: Max 48 personer.

 

Astro-biblioteket

Astronomibiblioteket giver den perfekte mulighed for at fordybe sig i et særligt møde med kollegaer eller forretningsforbindelser.

På første sal har vi indrettet et hyggeligt lokale med en særlig atmosfære til traditionel mødeaktivitet. Det er vores Astronomibibliotek, som summer af historie.


Du kan leje mødelokalet uden forplejning eller vælge en mødepakke, hvor der blandt andet indgår formiddagskaffe og en frokostanretning.

 

AV-udstyr

Der er muligheder for brug af følgende udstyr: 

  • Videoprojektor med lydudtag, HDMI/DVI indgang
  • Trådløst netværk

 

Kapacitet

Der er plads til max. 15 personer.

  

Kuppelsalen

Planetariums Dome, der dagligt fascinerer gæster med en digital rumrejse og flotte film på det unikke kuppellærred kan danne ramme om jeres næste event eller konference.

Det digitale og avancerede projekteringsudstyr kan levere Danmarks, måske største, Power Point præsentation på op til 300 kvadratmeter og bringes i spil på forskellige måder, der gør enhver præsentation til en oplevelse, der vil blive husket længe. Start f.eks. med en præsentation af den aktuelle stjernehimmel på det 1.000 kvadratmeter store kuppellærred og scenen er sat til dagens konferenceprogram.

 

Kapacitet: 240 konferencepladser i biografopstilling

 

SPACELAB

I SpaceLAB er der rig lejlighed for at lade sig inspirere af astronomiens verden. Det er et komplet undervisningslokale med fleksibel bordopstilling, der kan tilpasses jeres behov for mødedagen.

Du kan leje mødelokalet uden forplejning eller vælge en mødepakke, hvor der blandt andet indgår formiddagskaffe og en frokostanretning.

AV-udstyr
Der er muligheder for brug af følgende udstyr:

• Videoprojektor med lydudtag, HDMI/DVI indgang
• Trådløst netværk

Kapacitet
Der er plads til max. 35 personer.

 

Priser

På Planetarium får vi dagligt spændende henvendelser fra vores mange kunder, der ønsker at give netop deres samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere en helt særlig oplevelse i utraditionelle rammer. Flere spørger, om vi tilbyder standard-koncepter, men vi tror på, at alle arrangementer er forskellige og fortjener individuel tilpasning for at blive til den helt rigtige stjernestund. Vi glæder os til at blive udfordret af ideerne til dit næste arrangement.

 

Vil glæder os til at danne rammen om jeres arrangement. Kontakt: event@planetarium.dk eller ring til os på 33 18 19 99.