Mission X – få bevægelse ind i naturfagene

Mission X er et internationalt forløb for elever på folkeskolens indskolings- og mellemtrin. Projektet blev startet af NASA og ESA i 2012, og Danmark har været en del af forløbet siden 2013. Det er gratis at deltage for danske klasser.

Mission X 2019

Mission X er et forløb for elever i indskolings- og mellemtrin, og det er gratis at deltage. Forløbet er tilrettelagt til at vare seks uger. Det blev oprindeligt startet af NASA og ESA, og der er elever fra 38 lande, fra Nepal til Columbia, og Australien til Canada. Forløbet består af en række forskellige øvelser, der kan downloades fra hjemmesiden www.stem.org.uk/missionx. De fleste øvelser er på dansk, og kan bruges til at få bevægelse ind i undervisningen.

 

Tilmeld din klasse Mission X 2019!

Tilmeldingen til Mission X 2019 er nu åben, og man kan tilmelde sig Mission X Danmark via formularen herunder. Herefter modtages en bekræftelse for tilmelding på mail. Tilmeldingen til Mission X 2019 Danmark lukker d. 15. april 2019.

 

Hvornår er Mission X?

I Danmark deltager vi i ”Walk to the Moon challenge”, der løber hvert år fra januar til maj. Selve forløbet er tilrettelagt til at vare seks uger, men kan også strækkes over en længere periode.

Øvelserne kan findes på hjemmesiden www.stem.org.uk/missionx.

Hvordan tilmelder jeg mig Mission X 2019?

Du tilmelder din klasse ved at udfylde formularen herunder. Efter tilmelding modtager man en bekræftelse på mail.

 

Har du spørgsmål om Mission X kan du skrive til skole@planetarium.dk

 

Tilmelding til Mission X