Praktisk information

Her finder du en række praktiske oplysninger, før du besøger os og skal ind og se en film i Kuppelsalen

Kuppelsalen...

…er Planetariums store filmsal med et kæmpe kuppellærred på næsten 1.000 m2. Dørene til vores filmsale åbnes ca. 5 minutter før forestillingen starter.

 

Garderobe

Vi har aflåselige garderobeskabe. Prisen er 5,- Husk at tage de ting, du skal bruge herinde ud, da boksen sluger mønten. Vi har også garderobestativer. Al opbevaring i vores garderobe sker på gæstens eget ansvar.

 

Elevator

Der findes elevator op til Kuppesalen. Elevatoren kan benyttes af gangbesværede.

 

Digital rumrejse

Filmforestillinger i Kuppelsalen indledes med en 15 minutters digital Rumrejse.

 

Toiletter

Alle toiletter, både dame-, herre- og handicaptoiletter befinder sig i stueetagen tæt ved udgangen.

 

Handicap-toiletter

På handicaptoilettet forefindes også en pusleplads. Handicaptoilettet er fortrinsvis til handicappede og gæster, der har behov for at bruge puslebordet.

 

Guideture og aktiviteter

I udvalgte weekender og skoleferier har vi guidede ture og sjove aktiviteter. Læs mere om aktiviteter og guideture her

 

Aldersgrænse

Børn under 3 år frarådes at komme i Kuppelsalen. Derudover kan der være visse aldersmæssige begrænsninger fastsat af Medierådet. De vurderer alle film, der bliver vist på Planetarium. Aldersgrænsen fremgår under hver enkelt film i filmprogrammet.

 

Dansk indtaling

Næsten alle vores film er med dansk tale. Der kan være enkelte, f.eks. koncertfilm eller lignende, som kun bliver vist med engelsk tale. Check under den enkelte film - her finder du også oplysninger om filmens længde.

 

Engelsk indtaling

Ønsker du den engelske indtaling af filmen, kan du købe hovedtelefoner i billetsalget til kr. 20,-. Det er der mulighed for til de fleste af vores forestillinger i Kuppelsalen.

Forestillingens længde

En forestilling i Kuppelsalen varer ca. en time.

Under den enkelte film kan du se, hvad længden præcis er. Her finder du også en beskrivelse af filmen, oplysninger om filmens indtaling og evt. aldergrænser.

 

Handicapvenlige faciliteter

Planetarium tilbyder handicaptoilet, elevator og tre kørestolspladser i Kuppelsalen. Du har mulighed for gratis at låne en kørestol. Vi anbefaler at du laver en aftale om udlån på forhånd, da vi kun har en.

Hvis du som handicappet har et ledsagerkort, kan du gratis medtage din ledsager. Førerhunde må gerne medtages, også i Kuppelsalen. Læs mere på godadgang.dk

 

Dyr
Dyr må ikke medbringes i Planetarium
Førerhunde er undtaget.