Journey to Space

NASA’s næste æra bliver den absolut største indtil nu. Det er helt klart den køreplan, der lægges for dagen i JOURNEY TO SPACE.

Generel info

Hele forestillingen tager ca. 55 minutter.
Forestillingen er med dansk tale. Ønsker du den engelske indtaling af filmen, kan du købe hovedtelefoner i billetsalget til kr. 20,-.

Filmen gør op med den opfattelse, at rumprogrammet døde med afslutningen af rumfærgeprogrammet. I filmen præsenteres de spændende planer, NASA og SPACE –gruppen arbejder med, og de udfordringer, de må klare for at udføre dristige missioner som fx. at lade astronauter lande på Mars eller at indfange asteroider.

Gennem grundige interviews med astronauterne Chris Ferguson(Kaptajn på den sidste rumfærge-mission) og Serena Aunon(en ny astronaut udvalgt til fremtidige missioner) giver JOURNEY TO SPACE et omfattende overblik over tidligere resultater opnået i rummet, igangværende aktiviteter og fremtidige planer.

JOURNEY TO SPACE får sat de fantastiske erobringer ind i en historisk kontekst, erobringer, der er opnået gennem rumfærge-programmet og udført af dets dristige pionerer. Der gøres brug af de mest spektakulære optagelser fra rummet – deriblandt unikke optagelser af Jorden og af operationer i rummet – som fx anvendelse og reparation af rumteleskopet Hubble. Vi oplever også, hvordan rumfærgen blev opsendt, og hvordan man samlede Den Internationale Rumstation ISS.

Filmen afsluttes med et fascinerende, realistisk scenarie af, hvordan astronauter rent faktisk vil komme til Mars, leve dér i længere tid, og så vende tilbage efter to og et halvt års mission.

Filmen er med dansk tale.