Jordens historie

Dette er historien om en bemærkelsesværdig planet. Den er ulig noget andet vi har fundet i universet.

Planeten er født af rester fra døende stjerner, og formet af voldsomme sammenstød i rummet. Dog er denne fjendtlige kugle af smeltet sten og klippe blevet omdannet til et miljø, hvor liv opstod. Vi har endnu ikke fundet liv noget andet sted i universet.

Denne planet ligger ikke millioner af lysår borte. Du står på den, lige nu. Det er Jorden.

Bjergtagende og komplekse visualiseringer, der er baseret på de nyeste videnskabelige metoder, vil tage publikum med, tilbage i tiden, til vores planets oprindelse. Vi vil undersøge den række af ekstraordinære begivenheder, der ikke kun gjorde livet muligt, men også lader det blomstre.

Rejs med til i dag, hvor vi møder et hold geologer, der rejser kloden rundt, mens de leder efter spor, der hjælper os med at sammenstykke den historie, der måske er helt unik i vores univers.

Filmen er med dansk tale.

SE SPILLERTIDER OG KØB/RESERVER BILLET HERUNDER:

Skolebesøg

Filmen "Jordens Historie" er ideel i forbindelse med et skolebesøg på Planetarium. Den opfylder adskillige læringsmål og henvender sig til alle aldre på en indbydende og lærerig måde. Samtidig med at filmen giver en forståelse for Jordens historie, giver den indblik i det naturvidenskabelige arbejde, der ligger bag det vi ved om denne historie. 

Passer til grundskolens forenklede fællesmål:

0.-3. klasse

4.-6. klasse

7.-10. klasse